Grond te koop op Curacao

Curaçao staat bekend om zijn prachtige stranden en natuurlijke schoonheid, maar wist je dat er ook grond van topkwaliteit te koop is? Er is namelijk veel terrein te koop in Curacao, dat perfect kan worden …

Bennet

Curaçao staat bekend om zijn prachtige stranden en natuurlijke schoonheid, maar wist je dat er ook grond van topkwaliteit te koop is? Er is namelijk veel terrein te koop in Curacao, dat perfect kan worden gebruikt als vakantiehuis of kan worden verhuurd aan andere vakantiegangers. Een paar voorbeelden van deze te koop staande gronden zijn de Seru Boca Estate Waterfront Lot 41, Piscadera Hofi Oasis Development Lot en de Santa Rosaweg Development Lot. Elk huis heeft zijn eigen unieke stijl en een verscheidenheid aan accommodaties zoals meerdere slaapkamers, zwembaden en geweldige badkamers.

Seru Boca Estate Waterfront Lot 41

Seru Boca Estate Waterfront Lot 41 is woonklasse grond te koop op Curacao en is gelegen in een gesloten gemeenschap in Spaans Water. Dit huis heeft een totale grondoppervlakte van 3.963m2. Het heeft toegang tot het strand en een prachtig uitzicht op de hele omgeving. Er zijn ook tal van voorzieningen in de buurt van dit huis zoals een golfbaan, groengebied, restaurants en een jachthaven. De prijs voor deze grond is 1.888.724 euro.

Piscadera Hofi Oasis Ontwikkelingskavel

De ontwikkelingskavel Piscadera Hofi Oasis is een andere woonklasse gelegen in Willemstad West. Het is een woonklasse kavel met een oppervlakte van 7.030m2. Het heeft reeds bestaande structuren zoals hoge muren aan de omtrek, 2 aparte poorten en 2 kleine appartementen in de buurt van de poort. De reeds bestaande structuren zijn misschien niet veel, maar er is een groot gebied voor elk bouwproject dat je zou willen beginnen. Dit land ligt dichtbij diverse voorzieningen en vestigingen zoals scholen, een universiteit, een park, een golfbaan, winkels en vele commerciële bedrijven. De prijs voor deze grond is 745.549.

Santa Rosaweg Ontwikkelingskavel

Santa Rosaweg Development Lot is een perceel grond zonder bestaande structuren gelegen in Willemstad Oost. Het is wederom een woonklasse kavel met een oppervlakte van 6.930m2. Strategisch gelegen in de Santa Rosaweg, kun je deze grond voor vele doeleinden gebruiken voor zowel residentiële als commerciële projecten. Dat komt door het grote aantal vestigingen eromheen, zoals tennisbanen, scholen, een universiteit, een park, commerciële activiteiten, industriële activiteiten, restaurants, casino’s en nog veel meer. Deze grond kost je van 690.323 euro.

Plaats een reactie